Kaboom!

Het is net de Apollo 1, het bouwen van een blog. Je weet dat je aan de vooravond van iets groots staat en voor dat je het weet klapt het zooitje gewoon weer uitmekaar als een zeepbel of liever gezegd in dit geval een raket capsule.

Althans zo ziet mijn blogosphere carriére er tot op heden uit. Dit wordt alweer de vijfde poging een blog te starten maar om de één of de andere mysterieuze redenen voldoet de tool niet, is er geen tijd of heb ik simpelweg gewoon niks te delen met verwante zielen die hun vrije woensdag avondje gebruiken om de blogrolls van bekenden en vrienden af te lopen in de hoop iets interessants, grappigs, vertederends of schokkends tegen te komen. Misschien moet ik het feit gaan accepteren dat ik gewoon technotired ben.

Anyways, nummer vijf. Moge ze nog een lange en behouden vlucht voorbehouden zijn.

Peace,
Mark